...
Főoldal » 2016 » Június » 5 » Festés szobák
10:07 AM
Festés szobák

Festés szobák Inspiráció és fotógaléria

Festés szobák

festés

Nem kell aggódnia, merész szoba festés kombinációktól, és bátran elkel hagynia a klasszikusokat. A lényeg az, hogy jól érezze magát otthon, Mindkét követelmények könnyű összeegyeztetni, néha csak egy kis inspiráció kell.

A szobák festésénél, ne féljen  az élénk színektől

Az otthon nem kell, hogy emlékeztesse a rideg folyosókra  kórházakra vagy irodákra, ahol nincs egy csipetnyi találékonyság. Kísérletezzen használjon  különböző színeket, de érzéssel.

Két szín a szobában

Egy erős tendencia festés egész fal egy szín, ha szükséges, hogy összekapcsolják a két színt a szobában. Egyikük lehet, például fehér , a klasszikus, vagy szürke,.  A második, még erősebb és sötétebb árnyalatú, Általában két szín a szobában elegendő , ha több van óvatosan, hogy ne legyen zavaró a festés. Nézze meg a  konkrét szoba fetés példákat

nappali festés ötletek

szobafestés

hálószoba festés

 Tapéta segítségével újraélesztheti a szobákat

Ha szeretné szobáját jelentősen újraéleszteni, és egy másik stílust akar, akkor könnyebb elérni a tapétával, ahol lehet választani a legkülönbözőbb témákban. Ahhoz, hogy az egész szobában ne legyen érzésre zűrzavar, akkor a tapétát  csak egy vagy két szemközti falra kell felrakni és a fennmaradó két falat festeni. 

mennyezet dekoráció

Tanácsok szoba kifestéséhez itt

Meleg és hideg árnyalatok

Meleg sárga, narancssárga és piros beleolvad a nappaliba, akkor jól érezzük magunkat, teli  leszünk energiával. Ezzel szemben a hideg színek, mint a kék és zöld alkalmasak a hálószoba, iroda, fürdőszoba festéshez. Megnyugtatja és tisztítja a teret. Ne felejtsük el, hogy éles, élénk színek  túl agresszívek célszerű kombinálni ezeket a színeket megtörni, tompítani. Ha kiválasztja, a látszólag különálló kombinációkat  nagyon kellemes összhatást érhet el  (talán piros, kék). Míg korábban főleg pasztell színekkel festették  a szobákat, most merészebb színeket alkalmaznak. Gyerekszobák nem kell félni semmitől,  élénk színeket alkalmazzon nyugodtan,  biztosan nem lehet baj.

Gyerekszoba festés ötletek

festés ötletek

gyerek háloszoba

 

Megtekintések száma: 3137 | Hozzáadta:: acspal | Címkék (kulcsszavak): festés | Helyezés: 0.0/0

06 20 9948 723
0
Bod Bertalan