...
Gipszkarton válaszfal

A hagyományos válaszfal szerkezethez képest jelentős költségcsökkenést eredményezhet. Jó megoldás épületgépészeti és elektromos vezeték elhelyezésére, szerelvények vagy hang- és hőszigetelés beépítésére.

Gipszkarton álmennyezet

Ideális megoldás csúnyán zsaluzott födémeknél, ha el szeretnénk kerülni a vakolást. A mennyezet esztétikai javítására alkalmas. Ha magas a helyiség, alacsonyabbra varázsolhatjuk. Hang és hőszigetelés elhelyezésére is alkalmas.

Gipszkarton előtétfal

Abban az esetben alkalmazunk ilyen falszerkezetet, amikor a fal akusztikai megerősítést igényel, illetve ha vezetékek eltakarására, esetleg más nem túl esztétikus tárgy elburkolására van szükség.

Gipszkarton tetőtér

Gazdaságos megoldás arra, hogy új lakóteret hozhassunk létre a tetőtérben. A gipszkartonlapok kis súlyuk illetve egyszerű megmunkálhatóságuk miatt kiválóan alkalmasak a tetőtér lakóterének kialakítására.

Gipszkarton száraz vakolat

Egyszerű, gyors, tiszta és költséghatékony módszer a téglafal burkolására. Emellett, sokkal simább festet felületet kaphatunk. Továbbá klimatizáló hatású, a gipszmag a párásabb időben beszívja a nedvességet, száraz időben pedig kiadja.

Gipszkarton lapok fajtái:

RB (A) Rigips építőlemez (szürke kartonlap) RBI (H2) Impregnált Rigips lap (zöld kartonlap) RF (DF) Tűzgátló Rigips lap (szürke vagy rózsaszín kartonlap) RFI (DFH2) Tűzgátló és Impregnált Rigips lap (zöld kartonlap)

Rigidur gipszrost lapok: A ridugur lapok erősek , impregnáltak,higiénikusak, tűzállóak. Alkalmazhatók a belső szárazépítésben, de nagy előnye elsősorban szárazpadlók felújításánál van.

A gipszkartonozáshoz felhasznált egyéb anyagok Fémváz profil faváz tartozékok, gyors építő csavarok, hézagoló anyagok, glettelő anyag, hézagerősítő szalag.

Gipszkarton falazás, Gipszkarton álmennyezet, gipszkarton előtétfal, gipszkarton válaszfal, gipszkartonozás, lakásépítés, lakásfelújítás álmennyezet, előtétfal, építőlemez, gipszkarton, Impregnált, Rigidur, Tűzgátló, válaszfal

Forrás http://szigatech.hu/

06 20 9948 723
0
Bod Bertalan